Forum yang diadakan bagi berkongsi pengalaman kepada golongan muda

Forum ‘Bercinta selepas nikah’ diadakan di Universiti Selangor (UNISEL) Kampus Shah Alam baru-baru ini dalam usaha membendung gejala sosial yang semakin menular di kalangan masyarakat pada hari ini. Hampir 700 orang pelajar daripada Fakulti Perniagaan hadir memenuhi ruang dewan semasa program berlangsung.

Program merupakan usaha murni Kumpulan Media Karangkraf dan Takaful Ikhlas itu mendapat sambutan di kalangan para pelajar universiti. Ia diadakan di tujuh institut pengajian tinggi (IPT) dan UNISEL merupakan destinasi terakhir. Antara yang terlibat sebagai panel adalah dua blogger terkenal iaitu Dina Bahrin serta Aiman Azlan.

Program ini bertujuan untuk membantu golongan muda yang bakal mendirikan rumah tangga pada suatu hari nanti. Diharapkan dengan adanya program seperti ini, ia secara tidak langsung dapat membantu golongan muda menghindari aktiviti tidak sihat.


Hampir 700 hadir pada forum berkenaan

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online