Para pelajar sesi pengambilan Oktober diingatkan supaya mengamalkan aspek kepimpinan yang berkualiti dan bukan sahaja cemerlang dalam pembelajaran bahkan dalam kehidupan.

Presiden yang juga merupakan Naib Canselor Universiti Selangor (UNISEL), Prof Dr Anuar Ahmad mengingatkan para pelajar bahawa kepimpinan di dalam diri adalah sangat penting untuk masa depan.

Prof Dr Anuar menekankan para pelajar mempelajari ilmu dengan ikhlas dan belajar bukan sahaja kerana mengejar sijil tetapi kuasai bidang ilmu ke tahap yang tertinggi yang boleh dijadikan kejayaan untuk masa akan datang.

Beliau turut berkongsi mengenai adab-adab mempelajari ilmu dan mengajak para pelajar melakukan anjakan paradigma ataupun melakukan perubahan yang ketara demi menggapai kejayaan yang diidamkan.

Majlis perasmian program Minggu Tekad Siswa yang berlangsung di kedua-dua kampus turut diserikan dengan ikrar pelajar yang dengan penuh bersemangat. Simbolik pemakaian jaket UNISEL kepada wakil pelajar mengakhiri majlis sebentar tadi.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online