Tempat : Ruang Legar Bangunan Canseleri, UNISEL Bestari Jaya (19hb – 20hb Oktober 2013)

Pendaftaran pelajar diploma dan ijazah sarjana muda UNISEL di canselori.

Taklimat dan amanat berharga yang disampaikan oleh Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar UNISEL, Prof. Madya Zainal Abidin Bin Kidam. Perkara utama yang disampaikan adalah berharap mahasiswa/i yang berjiwa besar ini mampu menjadi ejen perubahan sebagai orang yang terdidikkepada masyarakat dan mereka juga perlu fokus bermula sekarang, apa yang bakal mereka ceburi untuk masa hadapan.

Majlis Ikrar pelajar baru dan simbolik pemakaian jaket UNISEL menandakan mereka telah bergelar pelajar UNISEL secara rasmi.

Ucapan daripada Timbalan Pendaftar Hal Ehwal Pelajar, En Zulfikri Bin Mohd Kamil berkongsi harapan besar Pejabat Hal Ehwal Pelajar iaitu mahasiswa/i baru ini bakal mencorakkan budaya inteleksi yang mampu mengangkat pembudayaan dan pembangunan mahasiswa sejajar dengan visi HEP dan menepati matlamat UNISEL umumnya. Kerjasama yang baik antara mahasiswa/i dan pihak HEP mampu memberi momentum pembangunan yang holistik dan berdaya saing dengan universiti yang terkemuka di Malaysia.

Slot BDK ( Bimbingan Dalam Kumpulan ) bersama Pusat Islam UNISEL. Semua mahasiswa/i akan diuji tahap pembacaan Al-Quran dan juga pemahaman berkaitan Fardhu Ain. Ini juga asas yang penting perlu dipasakkan dalam jiwa mahasiswa/i untuk mereka lebih bersedia menghadapai ujian sepanjang pembelajaran mereka di UNISEL.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online