Para peserta serta penceramah yang terlibat menjalani kursus laman web

Kursus laman web diadakan selama dua hari bermula Sabtu serta Ahad bagi memberi penerangan kepada semua webmaster yang terlibat dalam menaiktaraf laman web fakulti masing-masing.

Kursus yang diadakan bermula jam 9 pagi hingga 5 petang itu dihadiri oleh seramai 13 orang kakitangan daripada pelbagai fakulti.

Bagaimanapun, bagi sesi kali ini, wakil daripada Fakulti Komunikasi dan Media serta Fakulti Seni dan  tidak dapat menyertainya kerana terlibat dengan kursus lain.

Malah Presiden serta Naib Canselor Universiti Selangor (UNISEL), Prof Dr Anuar Ahmad turut hadir meninjau perjalanan kursus.

Beliau turut sempat berucap menyatakan kepentingan memastikan laman web fakulti berada di tahap yang terbaik sebagai medium untuk menyalurkan maklumat pantas kepada orang ramai.

Malah laman web berkenaan merupakan salah satu strategi pemasaran dalam menarik minat orang ramai untuk menyertai universiti ini.

Prof Dr Anuar sempat berucap semasa melakukan tinjauan kursus laman web