"Saya percaya mana-mana universiti akan memberikan yang terbaik dan ia tepulang kepada pelajar itu sendiri untuk menjadi yang lebih baik. Saya akan sentiasa menyokong apa yang dipilih oleh anak saya dan harapan saya agar ini merupakan satu permulaan untuk dia terus berjaya dimasa hadapan," ujar aktres terkenal, Datin Paduka Umie Aida yang ditemui semasa Istiadat Konvokesyen Universiti Selangor (UNISEL) kali ke-12.

Beliau hadir pada hari ini adalah untuk meraikan anak lelakinya Mohd Daniel Firdaus yang bergraduat pada Sidang 2 Istiadat Konvokesyen UNISEL yang telah berlangsung di kampus Bestari Jaya. Mohd Daniel Firdaus merupakan graduan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan dan menurut Datin Paduka Umie Aida, anaknya sendiri yang memilih untuk menjadi sebahagian daripada warga UNISEL.

Sebagai ibu, beliau akan terus menyokong pilihan anaknya dan bagi Datin Paduka Umie Aida, UNISEL merupakan sebuah institusi pendidikan yang amat cemerlang. Harapan beliau agar semua pelajar yang bergraduat pada hari ini akan lebih maju jaya di masa hadapan. Tambah beliau lagi, semoga UNISEL akan bertambah maju dalam menghasilkan pelajar-pelajar yang lebih berkualiti.

Sehubungan itu, pihak universiti ingin mengucapkan jutaan tahniah kepada kesemua graduan yang telah berjaya menamatkan pengajian di UNISEL. Semoga para graduan akan terus berjaya di masa hadapan.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online