Keberangkatan Duli Yang Teramat Mulia Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Shah Alhaj sempena Larian Obor Kuala Lumpur 2017 hari ini telah disambut meriah beserta sorakan gemuruh oleh warga Universiti Selangor (UNISEL). Ini juga merupakan lawatan kali pertama oleh D.Y.T.M Raja Muda Selangor ke UNISEL.

UNISEL pada tahun ini telah terpilih untuk menjadi salah satu daripada lokasi check point bagi Larian Obor Kuala Lumpur 2017 bagi Negeri Selangor. Prof. Dato' Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor UNISEL dalam pada itu sempat beramah mesra pada satu sesi khas penyerahan cenderamata kepada D.Y.T.M Raja Muda Selangor yang berlangsung di Lobi UNISEL Kampus Shah Alam. Majlis penyerahan cenderamata khas itu turut disaksikan oleh beberapa wakil daripada Kementerian Belia dan Sukan serta pengurusan tertinggi UNISEL.

Seramai 100 orang pelajar dan kakitangan serta beberapa pelari yang terpilih telah menyertai larian obor bersama D.Y.T.M Raja Muda Selangor, Y.A.M Tengku Datin Paduka Setia Zatashah Sultan Sharafuddin Idris Shah dan Dato' Setia Aubry Rahim Mennesson hari ini bermula di perkarangan kampus UNISEL Shah Alam ke check point terakhir di UiTM Shah Alam.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online