Majlis pelancaran sistem UNISEL Cakna Organisasi Pelajar (UCOP) di Kampus Bestari Jaya berlangsung meriah dengan kehadiran lebih 300 jemputan. Bermula Jam 10.00 pagi, UCOP dirasmikan oleh Presiden & Naib Canselor, Prof Dato' Dr. Mohammed Redzuan Othman.

Sistem yang mula dilancarkan secara rasminya pada hari ini telah membuktikan bahawa pihak Universiti begitu serius dalam memastikan keseluruhan program melibatkan para pelajar dapat disatukan secara lebih sistematik.

Lebih menarik, UCOP sebenarnya bakal memudahkan operasi pelaksanaan program persatuan, kelab serta keseluruhan acara melibatkan subjek di Universiti diselaraskan terutamanya melibatkan proses permohonan, kelulusan dan sebagainya.

Dalam pada itu, menerusi Majlis yang sama, Prof. Dato' Dr. Mohammed Redzuan juga telah menyempurnakan acara penyerahan watikah pelantikkan penasihat dan organisasi pelajar kepada lebih dari 33 buah Persatuan serta Kelab yang bernaung di UNISEL.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online