Satu Majlis Menandatangani Perjanjian Persefahaman (MOU) di antara Universiti Selangor (UNISEL) dan Hospital Pakar Al-Islam telah diadakan baru-baru ini bertempat di Kampung Baru, Kuala Lumpur.

Perjanjian Persefahaman ini merupakan satu peluang berharga yang diberikan oleh Hospital Pakar Al-Islam kepada para pelajar daripada program Sains Kesihatan untuk menjalani latihan klinikal di hospital tersebut.

Majlis menandatangani perjanjian tersebut telah disempurnakan oleh Prof. Dato' Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor disaksikan oleh Tuan Hj Shamsul Azhar Mohd Yusoff, Pendaftar yang mewakili UNISEL manakala di pihak Hospital Pakar Al-Islam pula diwakili oleh Dr Ishak Mas'ud, Pengarah Hospital disaksikan oleh Dr Suhaimi Abdul Halim, Pengarah Perubatan.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online