Meriah! Itulah suasana yang dapat digambarkan sekitar Hari Pendaftaran Pelajar Baharu Universiti Selangor (UNISEL) pengambilan Julai 2017. Kaunter pendaftaran yang mula dibuka pada jam 9 pagi ini penuh sesak dengan kehadiran pelajar-pelajar baharu yang kebanyakkannya telah mula memenuhi perkarangan Dewan Canselor seawal jam 7 pagi.

Rata-rata pelajar yang hadir memberikan reaksi positif mengenai UNISEL. Hari Terbuka UNISEL yang telah diadakan baru-baru ini juga merupakan faktor utama mengapa mereka memilih UNISEL. Beberapa pelajar yang sempat ditemuramah pada pagi ini menjelaskan bahawa kemerlangan UNISEL yang merupakan dari segi akademik dan kokurikulum telah memupuk kepercayaan ibu bapa mereka untuk meneruskan pengajian di peringkat tertinggi di UNISEL.

Dengan reputasi baik universiti dibawah pimpinan Prof Dato' Dr. Muhammad Redzuan Othman selaku Presiden & Naib Canselor baharu Universiti telah membawa aras baharu kepada kebangkitan semula kepercayaan ibu bapa serta pelajar.

Mengulas berkenaan pendaftaran pada kali ini, Puan Nino Hanum Marinda , yang merupakan Ketua Unit Kemasukan ketika ditemui menjelaskan jumlah pendaftaran pada kali ini amat baik dan akan dibuka sehingga jam 4 petang. Sebarang pertanyaan boleh hubungi beliau di talian 017-356 0552.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online