Universiti Selangor (UNISEL) semalam turut sama menyertai program Malaysia #QuranHour, iaitu program mengaji al-Quran secara beramai-ramai yang diadakan seluruh Malaysia selama satu jam. Program bacaan ayat suci al-Quran itu telah diadakan secara serentak di kedua-dua buah kampus,Bestari Jaya dan Shah Alam.

Program yang bermula pada jam 12 tengahari itu dimulai dengan bacaan surah pilihan, surah Al-Luqman dan disertai dengan tafsir surah yang telah disampaikan oleh Dr. Ahmad Zaki bin Abdul Latif, Pengarah Pusat Islam UNISEL.

Program yang mengangkat tema "Bangsa Berbudi dan Penyayang" itu turut diadakan secara serentak di beberapa lokasi termasuklah lokasi perdana di Masjid Tuanku Zainal Abidin, Putrajaya yang telah disertai lebih 5000 tetamu termasuklah tetamu kenamaan.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online