Presiden dan Naib Canselor UNISEL, Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman semalam telah mengadakan pertemuan bersama pegawai pentadbiran universiti bagi membincangkan hala tuju serta rancangan masa hadapan UNISEL.

Dalam ucapannya, beliau telah menekankan beberapa perancangan serta langkah-langkah yang telah dilakukan dan bakal dilakukan oleh universiti bagi meningkatkan kepercayaan pihak luar kepada UNISEL.

“Dalam keadaan ekonomi yang semakin meruncing ini, semua staf haruslah mengambil langkah penjimatan dari pelbagai aspek antaranya penggunaan tenaga elektrik. Selain itu staf juga harus peka dan cakna akan persekitaran kampus. Sekiranya terdapat sebarang kerosakan, haruslah ambil langkah untuk terus membaiki apa yang patut agar keceriaan universiti terpelihara.”

Dalam pertemuan tersebut juga, beliau turut menegaskan aspek disiplin disamping memutuskan bahawa pertemuan ini akan diadakan sebulan sekali bagi memantau prestasi staf dari masa ke semasa. Beberapa perkara serta isu berbangkit turut diberikan penjelasan disamping menekankan aspek tanggungjawab serta peranan dan tanggungjawab pegawai pentadbiran dalam transfromasi UNISEL ke arah kecemerlangan.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online