Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Majlis Perwakilan Pelajarnya sekali lagi mengadakan program pengantarabangsaan kali ini ke negara Korea Selatan. Rombongan yang akan berangkat pada 12 hingga 18 Disember itu akan melawat dua buah universiti ternama di Korea iaitu Seoul National University (SNU) & Hanyang University (HYU).

Menurut Pengarah Programnya, Nur Farah Hazwani binti Rodzi yang juga merupakan Exco MPP UNISEL, kunjungan ini bertujuan untuk mempelajari sistem pendidikan universiti di Korea Selatan selain berpeluang berdialog bersama pimpinan mahasiswa di kedua-dua universiti berkenaan.

Delegasi kali ini disertai oleh enam orang pelajar bersama seorang pegawai pengiring iaitu En. Mohd Nor bin Hashim yang juga merupakan Penolong Pendaftar Kanan, Pembangunan Pelajar & Jaringan Komuniti. Majlis Simbolik Pelepasan telah disempurnakan oleh Prof. Dr. Shaharuddin bin Badaruddin, Timbalan Naib Canselor. Turut hadiri ialah Tn. Hj. Amidi bin Dato' Abd Manan, Dekan HEP dan En. Zulfikri bin Mohd Kamil, Timbalan Pendaftar HEP.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online