Para pelajar tahun akhir Fakulti Kejuruteraan dan Sains Hayat Universiti Selangor (UNISEL) baru-baru ini telah menganjurkan "2nd Undergraduate Colloquium Health Science 2016" bertempat di LT2 Kampus Shah Alam.

Kolokium ini merupakan projek tahun akhir pelajar jurusan Ijazah Sarjana Sains Makmal Perubatan. Hadir sama memberi sokongan adalah pelajar daripada jurusan Sarjana Muda Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan.

Perkongsian ilmu daripada penceramah yang hadir iaitu Dr Mohd Rafee Baharudin beserta sesi soal jawab juga membantu para pelajar untuk lebih memahami kepentingan subjek sains kesihatan dan keselamatan pekerja.

Turut hadir pada kolokium tersebut adalah Prof. Dr. Mohd Nasir Saadon, Dekan Fakulti Kejuruteraan dan Sains Hayat dan Prof. Madya Dr Mohd Nazil Salleh, Timbalan Dekan Fakulti Kejuruteraan dan Sains Hayat beserta penceramah Prof. Datuk Dr. Mohd Nizam Hj Isa dan Dr Muhammad Nazri Aziz.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online