Seramai 52 orang mahasiswa Universiti Selangor (UNISEL) yang mengikuti kursus ‘Project Management G1’ telah menganjurkan program Hari Terbuka UNISEL 2016 yang diadakan di perkarangan Dewan Pro Canselor UNISEL Kampus Shah Alam.

Selain bertujuan untuk mempromosikan nama UNISEL kepada komuniti luar, program ini juga memberi peluang kepada mahasiswa untuk menguasai kaedah dan teknik merancang, mengatur dan mengendalikan program dengan lebih terancang.

Hari Terbuka UNISEL ini turut mendapat kerjasama daripada pelbagai pihak antaranya Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) Negeri Selangor. Sebanyak 10 buah lori ‘foodtruck dibawah (FAMA) dan juga 12 vendor telah mengambil bahagian dalam program ini.

Disamping itu,  beberapa aktiviti permainan juga turut diadakan seperti ‘abseiling’ yang menjadi tarikan utama pengunjung yang hadir. Selain itu turut diadakan pertandingan terbuka ‘street soccer’, ‘open karaoke’, rumah hantu serta ‘escape room challenge’.

Program seperti ini merupakan satu platform yang baik kepada mahasiswa dalam mengaplikasikan apa yang dipelajari di kelas selain memperoleh pengalaman dalam mengendalikan sebuah program.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online