Pada 24 November lepas, sekumpulan mahasiswa daripada Fakulti Komunikasi, Seni Visual dan Pengkomputeran Universiti Selangor (UNISEL) telah mengadakan lawatan ke Hospital Pakar SALAM yang terletak di Seksyen 19, Shah Alam.

Program yang telah disertai oleh 40 orang pelajar jurusan Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Korporat itu bertujuan untuk memberi sokongan moral kepada para pesakit serta memberi pendedahan kepada pelajar berkomunikasi dengan masyarakat.

Program tanggungjawab sosial korporat ini mendapat sokongan daripada pihak hospital. Turut hadir memberi sokongan adalah Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor UNISEL, Prof Dr Azmuddin Ibrahim, Dekan Fakulti Komunikasi, Seni Visual dan Pengkomputeran serta Maslina Ibrahim, Pengarah Eksekutif Hospital Pakar SALAM.