Pensyarah Kanan Jabatan Kejuruteraan, Fakulti Kejuruteraan dan Sains Hayat, Encik Muhammad Nazir bin Mohammed Khalid sekali lagi telah berjaya mengharumkan nama Universiti Selangor (UNISEL) di persada antarabangsa apabila beliau telah berjaya mengungguli pingat emas di International Exposition on Shariah Compliant Idea, Invention, Innovation & Design yang diadakan Bluewave Hotel, Shah Alam.

Karya beliau iaitu Modul Celik Quran Bestari mengandungi enam modul iaitu Smart Al-Fatihah, Pintar Al-Quran, Celik Doa, Bijak Zikrullah, Solat Bestari dan Belajar Tajwid telah berjaya mengungguli kategori Professional/Akademik. Pertandingan yang berlangsung selama dua hari itu dianjurkan oleh Universiti Teknologi Mara (UiTM) dan majlis penyampaian hadiah telah disempurnakan oleh Timbalan Mufti Selangor, Sahibus Samahah Dr Anhar bin Opir.

Syabas dan tahniah diucapkan.