Sekalung tahniah buat Y.A.D Raja Tan Sri Dato’ Seri Arshad Alhaj bin Raja Tun Uda Alhaj di atas perlantikan semula sebagai Canselor Universiti Selangor (UNISEL). Istiadat perlantikan yang telah diadakan di Istana Bukit Kayangan turut dihadiri oleh YAB Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali, Menteri Besar Selangor, Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden & Naib Canselor UNISEL, Ahli Lembaga Pengarah PIYSB serta Pengurusan Tertinggi UNISEL.

Istiadat Pemasyhuran yang bermula sekitar jam 11.30 pagi tadi berlangsung secara sederhana dengan menyaksikan Y.A.D Raja Tan Sri Dato’ Seri Arshad Alhaj telah menerima watikah perlantikan semula Canselor Universiti Selangor daripada DYMM Sultan Selangor, Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj. Watikah perlantikkan berkuatkuasa serta merta dan berakhir pada tahun 2021.