Pesta larian “Colour Run 2.0” edisi kedua kembali lagi. Jika tahun lepas kemeriahannya dapat dilihat dengan penyertaan lebih 300 peserta namun tahun ini sambutan yang diterima sangat luar biasa dengan penyertaan lebih 600 peserta.

Bertempat di Universiti Selangor (UNISEL) Kampus Shah Alam, peserta dilepaskan dengan balingan pewarna ke arah mereka sebagai simbolik pertandingan. Larian sejauh 5 kilometer itu bermula di perkarangan UNISEL ke sekitar kawasan Sekyen 7 Shah Alam dan garisan penamat di perkarangan UNISEL.

Program kerjasama daripada Kelab Fakulti Perniagaan dan Perakaunan, SUK Selangor, Majlis Sukan Negeri Selangor, Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) serta TV UNISEL itu berjaya menarik peserta daripada pelbagai lapisan masyarakat tidak kira usia dan bangsa.

Pertandingan bagi kategori lelaki dimenangi oleh Amir Amzah Abdullah (tempat pertama), Muhammad Asyraf Shaharuddin (tempat kedua) dan Ahmad Daniel Rahmat (tempat ketiga). Kategori wanita pula dimenangi oleh Alia Nur Salsabila Zulkifli (tempat pertama), Nik Hanny Nik Hamdy (tempat kedua) dan Armada Chang Yee Vern (tempat ketiga).

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online