Keunikan budaya pelbagai kaum dan bangsa di negara kita berjaya diterjemahkan oleh para pelajar Universiti Selangor (UNISEL) melalui program kebudayaan "SDC D'WARA NIGHT 2016" yang berlangsung di Dewan Pro Canselor UNISEL, Kampus Shah Alam.

Bertemakan malam Bolywood, kelibat "Shah Rukh Khan" dan "Kajol" turut kelihatan melalui persembahan nyanyian "Kuch Kuch Hota Hai". Turut diadakan persembahan yang memaparkan bakat unik pelajar antaranya adalah beat box tanpa menggunakan alat muzik.

Sambutan yang amat menggalakkan daripada para pelajar yang hadir pada malam tadi membuktikan UNISEL sebagai sebuah pusat pendidikan telah berjaya menjadi platform memperkukuhan perpaduan antara kaum di negara kita.

Program kebudayaan seperti ini bukan sahaja bertujuan mencungkil bakat terpendam para pelajar malahan dapat mengeratkan hubungan antara pelajar pelbagai bangsa dan etnik selain dapat merakyatkan kesenian budaya yang ada di negara kita.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online