Selebriti dan Aktivis Kemanusiaan, Heliza Helmi sempat meluanglan masa berkongsi pengalaman beliau semasa berada di bumi Syria sempena Forum "Syrian Civil War?" yang berlangsung di LT2, Universiti Selangor (UNISEL) Kampus Shah Alam. Selaku panelis di forum tersebut, beliau turut menceritakan pengalaman konvoi kereta yang disertainya nyaris dibom oleh Rejim Bashar Al-Assa ketika melawat negara Syria.

Antara panelis lain yang turut hadir ialah Muadz Dzulkifly, Selebriti/Aktivis Kemanusiaan dan Dr. Mohd Tahir Abdul Rahman, Ahli Lembaga Pemegang Amanah MyCare/Aktivis MyCare. Forum tersebut dikendalikan oleh Aiman Khairul Azzam, Aktivis Kemanusiaan yang juga Pengurus Share MyCare. Forum ini dianjurkan oleh Persatuan Khidmat Siswa (PKS) UNISEL Shah Alam dengan kerjasama Bahagian Pembangunan Pelajar & Jaringan Komuniti dan MyCare.

Turut hadir pada forum tersebut adalah En. Mohd Nor Hashim, Pen. Pendaftar Kanan serta Ustaz Ahmad Tarmizi Zakaria, Penasihat Forum yang juga Penasihat PKS. Menurut Mohd Adam Patthi, Pengarah Program Forum "Syrian Civil War?" yang juga Presiden PKS UNISEL Shah Alam, beliau berasa amat terharu dengan sambutan yang diberikan oleh pelajar UNISEL dan berharap salah satu daripada objektif forum iaitu memberi kesedaran kepada masyarakat tentang isu-isu kemanusian sejagat terutama di Syria tercapai. Forum juga berobjektif membuka ruang kepada mahasiswa berpatisipasi dalam kerja-kerja kebajikan dan sukarelawanan.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online