Warga Universiti Selangor (UNISEL), Kampus Bestari Jaya hari ini menerima kehadiran YAB Dato' Seri Mohammed Azmin Ali, Dato' Menteri Besar Selangor yang menunaikan Solat Jumaat di Masjid UNISEL.

Kehadiran beliau disambut Prof. Dato Dr. Mohamad Redzuan Othman, Presiden & Naib Canselor serta pengurusan tertinggi universiti. Turut hadir ialah YB Nik Nazmi Nik Ahmad, Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pendidikan Selangor.

Majlis penyerahan sumbangan cek berupa geran ini bermula setelah selesai solat Jumaat dengan dimulai ucapan aluan oleh Presiden & Naib Canselor dan disusuli ucapan seterusnya oleh Dato’ Menteri Besar Selangor.

Sumbangan geran berjumlah RM20 juta yang disampaikan ini adalah bertujuan menampung projek pembangunan yang sedang giat dilaksanakan oleh universiti selama ini. Dianggarkan seramai 400 jemaah yang hadir menyaksikan penyerahan ini.