Prof Dr Mokhtar & Prof Dr Mohd Nor

Sekalung tahniah buat Prof Dr Mokhtar Abdullah serta Prof Dr Mohd Nor Nawawi yang telah dilantik sebagai Naib Presiden & Timbalan Naib Canselor UNISEL yang baharu. Perlantikan mereka telah berkuatkuasa 1 Mei lalu.

Prof Dr Mokhtar Abdullah diangkat memegang portfolio Akademik, Penyelidikan & Jaringan Industri manakala Prof Dr Mohd Nor Nawawi pula diberi peranan meneraju portfolio Pentabdiran, Perancangan & Jaringan Global.

Prof Dr Mokhtar menyertai Fakulti Perniagaan UNISEL sejak 2012. Beliau sebelum ini menyandang jawatan sebagai Pengarah Pusat Perniagaan, Penyelidikan, Hubungan Industri dan Perundingan (BRIC).

Manakala Prof Dr Mohd Nor pula sebelum ini memegang jawatan sebagai Pengarah Perancangan Strategik UNISEL. Beliau mula menyertai UNISEL pada 2008 selaku pensyarah di Fakulti Pendidikan dan Sains Sosial.

Pelantikan Prof Dr Mokhtar dan Prof Dr Mohd Nor melengkapkan tiga jawatan TNC yang ada di UNISEL.

Sebelum ini, Prof Dr Shaharuddin Badaruddin dilantik sebagai Naib Presiden & Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Jaringan Komuniti