Universiti Selangor (UNISEL) sekali lagi dianugerahkan pingat emas Institut Jurutera Malaysia (IEM) 2015 buat kali ketiga.

Kali ini pelajar Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal Fakulti Kejuruteraan, Muhammad Asiff Razif Shah Ranjit menerima anugerah tersebut.

Muhammad Asiff menerima anugerah tersebut di Sunway Resort Hotel & Spa pada 16 April lalu dan membawa pulang pingat serta sijil daripada IEM.

Sebelum ini dua pelajar fakulti tersebut pernah dianugerahkan pingat yang sama.

Diharapkan kejayaan seperti ini menjadi pembakar semangat buat para pelajar UNISEL lain.