Prof Dato' Dr Mohammad Redzuan merasmikan program berkenaan dengan paluan gong sebagai simbolik

Fakulti Komunikasi dan Media Universiti Selangor (UNISEL) mengadakan Hari Terbuka Sehari Bersama Media dalam usaha memberi maklumat lebih tepat kepada para pelajar mengenai media.

Dalam program yang diadakan di Dewan Pro Canselor Kampus Shah Alam semalam, sebanyak tiga buah sekolah dari Shah Alam dan Klang terlibat menyertainya.

Program tersebut bertujuan untuk memberi pendedahan kepada para pelajar mengenai kepentingan komunikasi dan media pada masa kini.

Tourism Malaysia, 1M4U dan Fly FM turut terlibat membuka pameran kepada para pelajar.

Presiden & Naib Canselor UNISEL, Prof Dr Dato’ Dr Mohammad Redzuan Othman merasmikan program tersebut.

Program hari terbuka mendapat sambutan dari para pelajar sekolah