Prof Dr Anuar Ahmad, mantan Presiden & Naib Canselor diberikan penghormatan menerima anugerah daripada The Golden Globe Tigers Award. Anugerah yang disampaikan di Hotel Pullman Kuala Lumpur semalam adalah kali kedua diterimanya setelah pada 2015 menerima ‘Award For Outstanding Contribution to Education' dan terkini dianugerahkan ‘Education Leadership Award' pada 2016.

Prof. Dr. Anuar ketika dihubungi, meluahkan rasa syukur atas kejayaan ini dan beranggapan, kemungkinan penganjur melihat prestasi semasa universiti, ditambah dengan pelbagai kejayaan sebelum ini antaranya penarafan MyRA yang diperolehi yang membolehkan pelajar Sarjana dan PhD tajaan Kerajaan Persekutuan seperti MARA dan JPA dapat menyambung pengajian di universiti ini. Katanya lagi, kejayaan ini adalah milik universiti, dan bukan secara individu.

Mengakhiri perbualan, Prof Dr. Anuar cukup yakin Universiti Selangor sedang mengorak langkah kedepan dengan kehadiran Prof Dato’ Dr. Mohammad Redzuan sebagai Presiden & Naib Canselor baharu yang dilihat cukup komited dalam mengalas tanggungjawab besar ini. Tambahnya lagi, beliau menaruh harapan tinggi agar semua pihak berganding bahu memberi sokongan padu terhadap kepimpinan baharu agar universiti ini lebih berdaya saing dan maju serta dihormati semua pihak.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online