Peserta mengadakan senamrobik terlebih dahulu

Universiti Selangor (UNISEL) Kampus Shah Alam dimeriahkan pada Sabtu dan Ahad dengan penganjuran The Color Run, Food Fest, Kickstart E-Biz serta Lets Get Fit : Zumba oleh pelajar Fakulti Perniagaan.

Penganjuran kesemua program berkenaan mendapat penyertaan memberangsangkan dari pelajar dan juga orang ramai.

Dalam acara The Color Run sejauh 5 kilometer itu, kira-kira hampir 300 peserta menyertainya.

Para peserta dilepaskan bermula di UNISEL dengan balingan pewarna ke arah mereka.

Selepas itu ia turut diserikan dengan acara mandi apabila Jabatan Bomba dan Keselamatan menyiram air kepada para peserta.

Food Fest pula menyaksikan hampir 20 gerai makanan, minuman serta barangan di perkarangan kampus.

Manakala Kickstart E-Biz diadakan di dalam Dewan Pro Canselor dan Zumba diadakan pada Ahad.

Peserta dilepaskan memulakan larian dengan dilemparkan pewarna