Bersama penduduk di Masjid Meranti

Program Jelajah Kampung yang bertemakan Caring & Sharing anjuran Fakulti Perniagaan Universiti Selangor (UNISEL) diadakan pada 2 April lalu di Masjid Meranti, Pulau Meranti, Puchong adalah untuk menanamkan rasa bertanggungjawab kepada masyarakat.

Seramai 48 orang pelajar UNISEL  Diploma Pengurusan Pentadbiran terlibat dalam program yang dapat menyemai kasih sayang bersama penduduk kampung berkenaan.

Dalam program bermula pada jam 8.30 pagi hingga 3 petang itu, pelbagai aktiviti menarik dijalankan antaranya gotong-royong, pertandingan memasak, pertandingan mewarna dan pertandingan gubahan bunga.

Kemesraan penduduk bersama pelajar terserlah sepanjang program berlangsung.

Kanak-kanak menyertai pertandingan melukis

Senamrobik diadakan bagi memupuk kesedaran menjalankan aktiviti sihat