Prof Dato' Dr Mohammad Redzuan sedang berucap

Presiden & Naib Canselor Universiti Selangor (UNISEL), Prof Dato' Dr Mohammad Redzuan Othman terus mengadakan perjumpaan bersama staf universiti dalam memperkukuhkan hubungan.

Semalam, beliau bertemu dengan para pensyarah Kampus Shah Alam dalam usaha menjelaskan dengan lebih lanjut segala perancangan yang mahu dilaksanakan bagi tahun ini.

Melalui perjumpaah tersebut, beliau menyampaikan intipati pelan yang telah, sedang dan akan dijalankan.

Beliau menyeru para pensyarah untuk terus komited dalam melaksanakan tugas mendidikan para pelajar walaupun sekiranya terdapat kekangan.

Pertemuan seperti ini dijadikan medan untuk beliau mengenali dengan lebih rapat semua staf tidak kira di peringkat apa.

Para pensyarah mendengar amanat disampaikan dengan teliti