Presiden dan Naib Canselor Universiti Selangor (UNISEL), Prof Dato Dr Mohammad Redzuan Othman menyeru barisan Majlis Perwakilan Pelajar 2016/2017 yang baru dilantik untuk bekerja bersamanya menjadi penggerak universiti.

Prof Dato Dr Mohammad Redzuan mengingatkan MPP perlu memainkan peranan besar dalam memastikan universiti terus kekal cemerlang.

Menurutnya, MPP perlu mengetahui peranan mereka dalam membantu universiti.

"Sebagai MPP anda perlu ketahui peranan anda dalam membantu mahasiswa dalam sebarang isu serta membantu universiti.

"MPP juga perlu mengetahui potensi yang ada di dalam diri untuk menjadi pemimpin pada masa akan datang," katanya semasa berucap dalam Majlis Watikah Pelantikan MPP 2016/2017 dan Penghargaan MPP 2015/2016di Kampus Shah Alam di sini hari ini.

Muhammad Fakhrul Amiruddin Hamdan dilantik sebagai Yang Dipertua MPP baru manakala Qurrati 'Anini Ali Mohamed sebagai Naib Yang Dipertua MPP.

Seramai 25 MPP dilantik bagi penggal ini mewakili 14 Bestari Jaya manakala selebihnya Shah Alam.

Prof Dato Dr Mohammad Redzuan turut mengajak MPP  untuk merealisasikan segala perancangannya yang dibuat dalam tempoh enam bulan antaranya.

Malah beliau mahu MPP melibatkan diri dalam lebih banyak program berbentuk kemasyarakatan.

Menurutnya, melalui kegiatan seperti itu ia secara tidak langsung membantu masyarakat mengenali UNISEL.

"Kalau boleh kena banyakkan lagi program kemasyarakatan supaya UNISEL dikenali.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online