Merakamkan gambar kenangan antara pelajar dan pembentang

Universiti Selangor (UNISEL) mengadakan Seminar Etika Perniagaan dan Pendidikan Keusahawanan melibatkan Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Rawamangun, Jakarta, Indonesia untuk memberi pendedahan kepada para pelajar.

Dalam seminar disertai oleh 100 orang termasuk pelajar  Sarjana dan juga Doktor Falsahah (PhD) UNISEL itu, dua pembentang iaitu Timbalan Dekan Pusat Pengajian Siswazah, Dr Aza Azlina Md Kassim serta Dekan Fakulti Perniagaan, Dr Mohd Fuad Mohd Salleh membentangkan dua topik.

Topik tersebut adalah mengenai bagaimana kelayakan perakaunan membantu sektor pendidikan dan juga etika perniagaan dan pendidikan keusahawanan.

Turut diadakan soal jawab antara pembentang dan juga peserta seminar.

Prof Dr Mohd Fuad ketika berucap

Para peserta yang hadir