Pertemuan berlangsung dalam suasana penuh mesra

Canselor Universiti Selangor (UNISEL), Y.A.D Raja Tan Sri Dato' Seri Arshad Alhaj Raja Tun Uda Alhaj bersama kedua-dua Pro Canselor, Y.Bhg Dato' Setia Dr Anuar Masduki dan Y.Bhg Tan Sri Dato' Setia Ismail Adam mengadakan lawatan ke Kampus Bestari Jaya hari ini untuk melihat perkembangan terkini universiti.

Malah lawatan tersebut bertujuan untuk merapatkan hubungan bersama Naib Canselor yang baru dilantik dua bulan lalu, Prof Dato' Dr Mohammad Redzuan Othman.

Dalam majlis yang berlangsung penuh mesra itu, mereka turut diberi taklimat mengenai infrastruktur yang ada di kampus berkenaan.

Mereka kemudian bawa meninjau beberapa kawasan antaranya Fakulti Kejuruteraan dan beberapa fakulti berhampiran serta kawasan tanah yang ada di kampus itu.

Kemudian turut diadakan pertemuan tertutup melibatkan Canselor, Pro Canselor serta Naib Canselor.

Kedatangan mereka ke universiti ini menunjukkan keprihatinan terhadap masa depan UNISEL.

Ia juga untuk membolehkan perancangan lebih baik dilaksanakan pada masa akan datang

Taklimat yang disampaikan mengenai pelan struktur Kampus Bestari Jaya