Prof Dr Mokthar bersama Dr Lalu menandatangani MoU tersebut

Universiti Selangor (UNISEL) menambahkan lagi hubungan antarabangsa bersama negara jiran, Indonesia apabila memeterai perjanjian persefahaman (MoU) bersama Institut Teknologi Nasional (ITN), Malang.

MoU tersebut ditandangani dalam mewujudkan kerjasama erat antara kedua-dua pusat pengajian pada masa akan datang.

Melalui kerjasama seperti ini, program pertukaran pelajar termasuk staf akan dilakukan dari masa ke semasa.

Malah ia turut melibatkan kerjasama di dalam bidang kajian penyelidikan.

MoU tersebut disempurnakan oleh Pemangku Naib Presiden dan Timbalan Naib Canselor Akademik dan Pengantarabangsaan, Prof Dr Mokhtar Abdullah bersama Rektor ITN Malang, Dr Lalu Mulyadi.

MoU berjaya disempurnakan antara kedua-dua pusat pengajian

Mengambil kesempatan merakamkan gambar kenangan