Antara calon yang mendaftar

Kempen pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Selangor (UNISEL) sesi 2016/2017 bagi kedua-dua kampus Shah Alam dan Bestari Jaya kini sedang hangat berlangsung sejak semalam.

Kempen pengenalan calon-calon yang bertanding adalah bermula semalam sehingga 3 Februari nanti.

Tarikh pengundian ditetapkan pada 3 Februari akan datang dan para pelajar diseru untuk menunaikan kewajipan masing-masing.

Seramai 40 orang akan bertanding terdiri daripada 20 lelaki manakala selebihnya perempuan.

Mereka akan bertanding bagi merebut kerusi di lapan fakulti yang ada manakala tiada pencalonan bagi kerusi Antarabangsa.

Semoga kempen kali ini akan berjalan dengan lancar dan sihat tanpa sebarang unsur provokasi.

Diharapkan semua calon dapat menggunakan peluang berkempen ini dengan sebaik mungkin.

Presiden dan Naib Canselor, Prof Dato' Dr Mohammad Redzuan turut meninjau proses penamaan calon baru-baru ini

Calon-calon yang layak bertanding