Antara pelajar Universiti Bina Darma yang melawat UNISEL

Seramai 121 pelajar Universiti Bina Darma, Palembang, Indonesia mengadakan lawatan akademik ke Universiti Selangor (UNISEL) untuk meningkat kerjasama pada Jumaat lalu.

Lawatan tersebut diadakan di Kampus Bestari Jaya di mana ia dihadiri oleh Pengarah Institut Kajian Malaysia Indonesia, Prof Mohd Zaidi Mohd Hajazi serta Timbalan Naib Canselor Akademik Universiti Bina Darma, Prof Dr Zainuddin.

Pemangku Naib Presiden dan Timbalan Naib Canselor Akademik dan Pengantarabangsaan, Prof Dr Mokhtar Abdullah turut berucap dalam majlis tersebut.

Dalam majlis tersebut turut diadakan bengkel isu terkini melibatkan teknologi maklumat serta penyelidikan masa kini.

Malah mereka turut melawat Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat

Prof Dr Zainuddin