Prof Datuk Dr Mohammad Redzuan 'punch in' sebagai simbolik hari pertama bertugas

Prof Dato' Dr Mohammad Redzuan Othman memulakan tugas selaku Presiden dan juga Naib Canselor Universiti Selangor yang baharu hari ini.

Beliau tiba di Kampus Shah Alam kira-kira jam 8 pagi sebelum bertemu dengan kedua-dua timbalan naib canselor serta wakil beberapa jabatan untuk sesi suai kenal.

Beliau yang dilantik secara rasmi oleh Kerajaan Negeri berkuatkuasa 1 Januari lalu akan memikul tanggungjawab tersebut selama tiga tahun

Prof Dato' Dr Mohammad Redzuan dilantik sebagai Naib Canselor ke-7 menggantikan Prof Dr Anuar Ahmad yang telah tamat tarikh lantikkannya pada 15 Disember tahun lalu.

Semoga di bawah pimpinannya UNISEL akan terus mengecapi kejayaan demi kejayaan di peringkat dalam negara dan antarabangsa.

 


Prof Datuk Dr Mohammad Redzuan (tengah) bersama dengan kepimpinan kanan UNISEL


Prof Datuk Dr Mohammad Redzuan di pejabatnya

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online