Ahli panel yang dijemput membincangkan pelbagai isu

Forum Mahasiswa ‘Mahasiswa dan Peduli Sosial’ diadakan bagi membincangkan peranan mahasiswa di dalam masyarakat.

Dalam forum di Kampus Shah Alam itu, ia disertai oleh empat ahli panel terdiri daripada Naib Presiden ABIM, Ahmad Fahmi Mohd Samsudin, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UNISEL, Mohamad Arif Zaki Ali, mantan MPP, Norazly Nordin dan moderator, Mohd Haikal Hamzah.

Pelbagai perkara dibincangkan oleh ketiga-tiga panel tersebut dalam mengupas isu mengenai mahasiswa.

Ia bertujuan bagi menyedarkan betapa mahasiswa juga antara penyumbang kepada pembentukan masyarakat.

Forum tersebut dihadiri kira-kira hampir 100 para penuntut UNISEL.

Para peserta mengikuti forum berlangsung