Mereka begitu bersemangat melakukan Hakka

Universiti Selangor (UNISEL) Marlins Rugby Club mengejutkan graduan serta mereka yang hadir sempena Istiadat Konvokesyen ke-10 UNISEL di Kampus Bestari Jaya melalui tarian Hakka.

Tarian yang menjadi pilihan pasukan terkenal dunia All Black itu menjadi pilihan mereka untuk mempersembahkannya selepas tamat sidang satu.

30 orang ahli kelab tersebut terbabit melakukan hakka menyebabkan suasana gamat seketika dengan jeritan mereka.

Ia merupakan kali pertama dipertonton semasa Istiadat Konvokesyen bagi meraikan graduan serta alumni.

Mereka begitu bersemangat melakukan Hakka