Tan Sri Muhammad Ali menyampaikan syarahan perdananya

Penerima Anugerah Ijazah Kehormat Doktor Pengurusan Perniagaan, Tan Sri Muhammad Ali Hashim menyampaikan syarahan perdana ‘Wakaf Korporat untuk Pendidikan Tinggi’ di Kampus Bestari Jaya di sini hari ini sempena Istiadat Konvokesyen Universiti Selangor (UNISEL) ke-10.

Syarahan tersebut adalah bersempena konvokesyen yang akan berlangsung bermula esok hingga Isnin.

Dalam syarahannya, beliau berkongsi pengalaman luasnya di dalam bidang korporat selama berpuluh tahun yang dirasakan mampu membantu untuk pendidikan.

Beliau ternyata tidak lokek berkongsi segala ilmu yang ada didadanya bersama para pelajar yang hadir mendengar syarahannya.

Turut hadir Presiden dan Naib Canselor UNISEL, Prof Dr Anuar Ahmad bersama pengurusan kanan university, dekan-dekan dan para pensyarah.

Prof Dr Anuar (kiri) menyampaikan cenderahati kepada Tan Sri Muhammad Ali

Antara mereka yang hadir mengikuti syarahan Tan Sri Muhammad Ali