Sambutan tahun ini berlangsung meriah

Sambutan Aidilfitri UNISEL 2015 merupakan medan terbaik untuk mengukuhkan hubungan antara semua kakitangan universiti ini.

Presiden yang juga Naib Canselor UNISEL, Prof Dr Anuar Ahmad berkata, sambutan seperti ini dapat merapatkan silaturahim.

Di samping meraikan perayaan ini, semua kakitangan dapat beramah mesra antara satu sama lain.

“Sambutan seperti ini dapat mengeratkan lagi hubungan kita semua kerana selama ini mungkin masih ada yang belum kita kenali,” katanya di Dewan Pro Canselor, Kampus Shah Alam di sini hari ini.

Turut hadir adalah Naib Presiden yang juga Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar, Prof Shaharuddin Badaruddin, pengurusan kanan, dekan-dekan serta seluruh warga Kampus Shah Alam.

Pelbagai hidangan menarik disediakan mengikut jabatan masing-masing.

Ia turut dimeriahi dengan persembahan kugiran oleh Unit Kebudayaan UNISEL.

Prof Shaharuddin (tengah) bersama Prof Dr Anuar (kanan)

Kakitangan menjamu selera sambil beramah mesra