Pelajar menikmati juadah berbuka puasa

Bulan Ramadan mulia ini menjadi medan kesempatan terbaik untuk merapatkan hubungan antara sesama insan. Seramai lebih 200 pelajar UNISEL diraikan dalam Program Mesra Asrama bersama pengurusan Universiti.

Dalam majlis yang dihadiri oleh pelajar-pelajar asrama UNISEL di Wisma MAIS tersebut, pelbagai program sampingan turut diadakan. Para pelajar berbuka puasa hidangan yang disediakan sebelum menunaikan solat maghrib berjemaah diikuti dengan ceramah.

Majlis kemudian bersambung dengan solat isyak dan juga tarawih sebelum para pelajar menikmati moreh yang disediakan. Presiden yang juga Naib Canselor UNISEL, Prof Dr Anuar Ahmad turut hadir menyerikan majlis.

Prof Dr Anuar yang turut hadir

Pelajar lelaki mengambil hidangan disediakan