Wei Pin ketika menerima anugerah tersebut

Pelajar Fakulti Kejuruteraan UNISEL, Lee Wei Pin mengharumkan nama universiti apabila dianugerahkan pingat Emas Institut Jurutera Malaysia (IEM) 2014.

Beliau yang mengikuti Ijazah Kejuruteraan Mekanikal menerima anugerah tersebut pada 18 April lalu di Grand Ballroom Sime Darby Convention Centre.

Wei Pin yang kini sudah bekerja sebagai jurutera projek di sebuah syarikat kejuruteraan ternyata bangga dengan pengiktirafan tersebut.

Beliau akan menyertai konvokesyen pada Oktober ini dan diharapkan kejayaan seperti ini dapat dijadikan contoh serta pembakar semangat kepada para pelajar yang lain.