Prof Dr Anuar sedang berucap

Hampir 400 pelajar UNISEL berarak sempena Sambutan Maulidur Rasul 2015 peringkat universiti di Kampus Bestari Jaya Jumaat lalu.

Mereka terdiri daripada persatuan serta fakulti masing-masing berarak sebelum pergi ke Masjid UNISEL untuk acara sambutan lain seterusnya.

Presiden dan Naib Canselor UNISEL, Prof Dr Anuar Ahmad berucap merasmikan program berkenaan.

Dalam ucapannya beliau mengingatkan kembali para hadirin mengenai perjuangan serta pengorbanan Rasulullah pada masa lalu.

Acara diteruskan dengan qasidah oleh Persatuan Silat Cekak UNISEL diikuti dengan penyampaian hadiah sebelum diakhiri oleh persembangan nasyid daripada para pelajar.

Walaupun disambut lewat tahun ini namun sambutan kali ini tetap berlangsung meriah.

Antara pelajar dan kakitangan yang memeriahkan sambutan Maulidur Rasul