Muhammad Azizul Abd Aziz (Johan) dan Muhammad Syukri Mamat (Naib Johan) dalam pertandingan ‘Minggu Pembinaan Antarabangsa’ di Pusat Dagangan Dunia Putra baru-baru ini menerima cek berjumlah RM1500 dan RM1000. Mereka adalah pelajar Fakulti Kejuruteraan Universiti Selangor (UNISEL) dari kursus Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam.

Cek tersebut telah disampaikan oleh YB Nik Nazmi bin Nik Ahmad, Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pendidikan, Pembangunan Modal Insan, Sains, Teknologi dan Inovasi Negeri Selangor. Turut hadir semasa majlis penyampaian berlangsung di Dewan Undangan Negeri Selangor, SUK pada hari ini ialah Prof Dr Haji Anuar Ahmad, Presiden & Naib Canselor UNISEL.