Rev up #Selfie Marathon mencetus suasana yang cukup meriah disekitar perkarangan UNISEL Kampus Shah Alam hari ini. Penganjur pertandingan terdiri daripada sekumpulan pelajar dari fakulti komunikasi dan media yang telah dipilih sebagai top 16 dalam pertandingan ‘Master Rev-Up’.

Kolabrasi pelajar bersama-sama dengan fakulti telah menzahirkan acara pada hari ini dengan 170 penyertaan pelajar dan orang ramai yang menyertai pertandingan. Program turut diserikan lagi dengan jemputan khas anak-anak yatim seramai 20 orang dari rumah anak yatim Al-Akhwan Sek 13, Shah Alam untuk  membuat persembahan penutupan

Menurut Razali Ahmad Abd Razak, Pelajar Tahun Akhir Komunikasi dan Media, selaku Pengarah Program, penganjuran pertandingan bertujuan memupuk semangat berpasukan di kalangan pelajar serta mewujudkan kesedaran peserta mengenai gaya hidup yang sehat termasuk kita dapat trendkan penggunaan media sosial secara positif dikalangan pelajar.

Malah menurut beliau lagi, cabaran pertandingan ini adalah untuk melahirkan idea yang menarik untuk menyokong nama "Rev-olutionsing Marathon". Penganjur pentandingan memilih media sosial sebagai medium utama dengan budaya ‘Selfie’ menjadi tema marathon kerana ianya adalah salah satu trend semasa kini, katanya.

nike tn nike tn pas cher tn pas cher air jordan air jordan pas cher jordan pas cher barbour paris barbour pas cher tiffany outlet tiffany outlet italia hogan outlet hogan outlet online scarpe hogan outlet louboutin pas cher louboutin louboutin soldes canada goose outlet canada goose outlet italia canada goose outlet online